Лена Бориславова намаза 20% дискаунт заради рапъра, но не я познаха. “Е,

...
Лена Бориславова намаза 20% дискаунт заради рапъра, но не я познаха. “Е,
Коментари Харесай

Барманка към Лена Бориславова: Извинявайте, госпожице, не съм слушала Вашите песни. В какъв стил пеете?

Лена Бориславова намаза 20% дискаунт поради рапъра, само че не я познаха. 

“Е, единствено поради него ли? "

Леко разочарована, Лена Бориславова произнася репликата, откакто барманка в столично заведение е направила отстъпка на нея и Христо Петров-Ицо Хазарта, тъй като познала артиста, написа “24 часа ".

“Влязоха двамата и си поръчаха кафе ", изяснява той. “Заповядайте, направила съм ви 20% отстъпка, тъй като съм ви фенка ", споделило момичето зад бара.

Именно това предизвикало шефката на кабинета на премиера Кирил Петков и говорителка на държавното управление. Дали смуглата хубавица се е шегувала, не станало ясно, тъй като барманката се смутила.

“Извинявайте, госпожице, не съм слушала вашите песни. В какъв жанр пеете? ", напълно почтено попитало момичето, което не разпознало Бориславова. През това време Хазарта се мъчел да прикрие смеха си. В последна сметка случката приключила с усмивки.

Бориславова и Хазарта са съпартийци от “Продължаваме смяната ". Рапърът бе лидер на листата в така наречен лидерски регион - 25-и МИР в София. Той отвя Бойко Борисов и Корнелия Нинова, а партията взе с 4% повече от ГЕРБ.

След като през април “Продължаваме смяната " публично стана партия - на изборите се яви с регистрацията на “Волт " и “Средна европейска класа ", Хазарта стана неин член.

Хазарта се прочу в края на 90-те години на предишния век като член на рап групата “Ъпсурт " като неин главен текстописец. Бориславова пък стана известна, откакто списание “Форбс " я включи в влиятелната си ранглиста “Топ 30 под 30 " преди години. Тя е приключила право в Харвард.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР